Despre noi

Misiunea CARGO24 este de a face transportul marfurilor si a coletelor de dimensiuni medii si mari la fel de usor si convenabil ca si click-ul tranzactiei de cumparare.

Intrucat consumatorii solicita livrari mai rapide pentru produsele lor, comerciantii cu amanuntul si angrosistii trebuie sa se adapteze si sa livreze produsele mai eficient ca niciodata. Echipa noastra mica dar dedicata lucreaza cu diligenta pentru a dezvolta solutii moderne de transport pentru companiile care vand articole voluminoase, inclusiv mobilier, saltele, aparate, electronice si multe altele. Am creat cu succes o platforma pentru a conecta perfect proprietarii de camionete si autoutilitare cu expeditorii care au nevoie de ajutor pentru transporturi de bunuri de la magazin la domiciliu, si nu numai. Datorita tehnologiei noastre moderne si a puterii unei echipe in crestere de peste 1.000 de profesionisti in domeniul transporturilor, putem oferi partenerilor nostri posibilitatea de a concura cu marile unitati de logistica consacrate.

Cele trei obiective principale ale noastre sunt: ‚Äč‚Äčimbunatatirea experientei de livrare a clientilor, crearea unei surse primare de venit pentru proprietarii de vehicule de transport si cresterea valorii serviciilor oferite de catre noi. Misiunea CARGO24 este de a ajuta oameni prin folosirea autovehiculelor de transport a altor oameni. Prin promovarea consumului colaborativ, credem ca putem contribui la crearea unei lumi mai echitabile, durabile si mai prietenoase. Transportatorii afiliati platformei CARGO24 sunt contractori independenti care castiga bani folosind propriile lor vehicule si intind o mana semenilor care au nevoie de ajutorul lor. Toti transportatorii afiliati CARGO24 sunt verificati cu strictete inainte sa devina activi pe platforma noastra. Compania are sediul in Bucuresti si opereaza pe intreg teritoriul Romaniei. CARGO24 este condus de un grup de directori de afaceri cu experienta si sustinut de investitori buni.

Suntem mandri ca putem fi partenerul dvs de incredere!

Multumim!
Echipa CARGO24